Patchwork 2019-01-01T20:36:56+00:00

Patchwork varrótanfolyam

Varrj egyedi textileket foltvarrással!

Szeretnéd mutatós, egyedi textilekkel díszíteni a lakásokat?

  • Patchwork technikával sok mindent lehet készíteni, díszíteni: pl. ágytakarót, falvédőt, ruhákat. A gyerekszobák közkedvelt díszítései, mesefigurái a foltvarrással könnyedén elkészíthetőek.

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz a foltvarráshoz szükséges speciális eszközökkel (vágólap, vágókés, quilt tű, stb.), kellékekkel (anyagok, varrógép, vasaló, olló, gombostű cérnák), sablon készítéssel, valamint a foltvarrás alapfogalmaival (blokk, folt, foltmozaik, közbélés, steppelés, keretezés, stb.)

A tanfolyam 20 órás, vannak délelőtti és délutáni időpontokban is,  itt elsősorban az alapokat sajátítjuk el, igény szerint indítunk haladó patchwork tanfolyamot is.

Nagyon örülök hogy részt tudtam venni a decemberi patchwork tanfolyamon! Nem csak a remek hangulat miatt, hanem azért is, mert egy csomó új dolgot tanultunk! Egyre inkább élvezem, hogy rengeteg mindent meg lehet csinálni még akkor is, ha néha a bontásban nagyobb gyakorlatot szerzek, mint a varrásban:) de ilyenkor Ria és Andi segítsége és türelme gyorsan átlendít a nehéz pillanatokon.

F. Kati
TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

A tanfolyam időtartama: 20 óra (különféle időbeosztásban)

Díja : 25.000 Ft (ami tartalmazza a gyakorló anyag, cipzár, gomb, cérna árát)

Jelentkezz most!

  • Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és kattints rá! (Az időpontokat az oldalsávban vagy mobil eszközökön az oldal alján találod.)
  • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
  • A visszaigazolás után a jelentkezés a 5.000 Ft regisztrációs díj befizetésével lesz teljes. Ez az összeg a tanfolyami díj részét képezi, ha mégsem tudnál jönni, akkor a befizetett összeget egy másik tanfolyamnál felhasználhatod, visszautalásra nincs lehetőség!
  • A teljes összeg az első tanfolyami napon fizetendő. (Igény esetén részletfizetési lehetőség megbeszélés szerint.)
  • Távollét esetén a pótlásra 2 alkalommal van díjmentesen lehetőség. (Abban az esetben, ha a távolmaradásod a tanfolyam megkezdése előtt legalább 2 órával jelzed. Amennyiben ezt elmulasztod, elveszíted az ingyenes pótlás lehetőségét! )

Várunk szeretettel!

A patchwork tanfolyamokon készültek