Ria Varrótanfolyam

Teljesen kezdő ONLINE varrótanfolyam

Tanuld meg a varrás alapjait kényelmesen az otthonodból!

Online alap varrótanfolyam, teljesen kezdőknek, részletes írott és videós útmutatóval

Ne költs többé varrónőre! Tanuld meg a varrás alapjait otthonodból, kedvező áron.

Neked való ez a tanfolyam, ha:

Teljesen kezdő vagy

Részletesen elmagyarázom, hogy a varrógépeden mi micsoda és mire való, megtanuljuk az alap varrásokat, majd együtt gyakoroljuk.

Nincs időd oktatóműhelybe járni tanulni

Akkor veszed elő a leckéket otthon, amikor időd engedi, nem kell utaznod, a csoportos órák időpontjához alkalmazkodnod.

Nincs a közeledben oktatóműhely

Akárhol is élsz, online elsajáthatod a varrás alapjait. Tanulj otthonodban kényelmesen!

Saját tempódban szeretnél haladni

Nem kell alkalmazkodnod egy csoporthoz, annyi idő alatt sajátíthatsz el egy leckét, amennyire szükséged van.

Kedvező áron szeretnél megtanulni varrni

A csoportos tanfolyam díjának töredékéért tanulhatsz így meg varrni. Ráadásul az utazás költségét is megspórolod.

Amennyiben teljesen kezdő vagy a varrás terén a legjobb teljesen az alapoknál kezdeni. Ebben a pdf/videó tananyagban teljesen az alapoktól indulunk.

Először is megismerkedünk a varrógéppel, részletesen elmagyarázom, melyik gomb/kapcsoló mire való, mivel mit tudsz állítani, ha állítod, mi történik. Ezt az elmondott/leírt ismertetők alapján a saját varrógépeden meg tudod keresni, be tudod azonosítani.

Az ismerkedés után megtanuljuk befűzni a varrógépet, orsózunk és kipróbáljuk a varrógépet működés közben.

A kipróbálás után kapsz néhány feladatot, természetesen megmutatom, elmagyarázom mit és hogyan csinálj, varrunk egyenesen, ívesen, cikk-cakkozunk.

A legvégén, hogy teljes legyen a sikerélmény, megvarrunk egy kis neszeszert, ez lesz az első, használható saját kézzel készített darabod, ennyi tudással már nagyon sok mindent meg tudsz varrni.

 

Ria varrótanfolyamok

Alapozó ONLINE tanfolyam, kezdőknek

 

A  leckék elérhetőek írott formában és videós változatban is.

Alapozó varrótanfolyam PDF leckékben

Részletes útmutató sok-sok képpel illusztrálva 4 leckében. Mindent alaposan elmagyarázok, megmutatok. Bármikor előveheted a leckéket, saját tempódban haladhatsz.

4 pdf lecke részletes magyarázattal, képekkel

7.500 Ft 4.900 Ft bevezető áron

Alapozó varrótanfolyam videós leckékkel

3 videóban részletesen elmagyarázom a varrás alapjait. A videókat nézve könnyedén elsajátíthatod és csinálhatod utánam. Bármikor megállíthatod, visszatekerheted, annyiszor megnézheted, ahányszor szükségesnek érzed.

3 videós lecke

7.500 Ft 4.900 Ft bevezető áron

Amennyiben szereted olvasni is és látni is, hogy mit kell csinálnod, a tökéletes választás a pdf és a videó tananyag megvásárlása együtt, kedvezményes áron.

4 PDF + 3 videós lecke

15.000 Ft 7.900 Ft akciós áron

Miről szólnak a leckék?

Első lecke

Megismerkedünk a varrógép alkatrészeivel, mit hol találsz, mivel mit tudsz állítani, mit hogyan kell használni a varrógépeden, melyik alkatrész állításával mi történik a varrás során. Hogyan kell bizonyos alkatrészeket kicserélni. Milyen plusz alkatrészt tartalmaz a varrógép amikor megvásárolod.

Második lecke

Első lépésként megtanulunk orsózni, majd befűzzük a felső szálat. A felső szál befűzése után megtanuljuk hogyan kell befűzni az alsó szálat félfordulatos alsószál rendszerű varrógép esetén illetve körforgós hurokfogóval rendelkező varrógépek esetében.

Harmadik lecke

Már elkezdünk varrni. Először csak játszadozunk, ismerkedünk a varrógéppel, ismerkedünk a talp nyomással, a varrógép gyorsaságával, kipróbáljuk a különböző beállítási lehetőségeket (öltés hossz, öltésszélesség, program kapcsoló), milyen beállítások mellett mi történik varrás során. Hogyan kell egyenesen varrni, hogyan kell ívesen varrni. Megtanuljuk hogyan használd a gombostűket helyesen, hogy a varrás során segítséget jelentsenek és ne hátráltassanak. Megtanuljuk, hogyan kell eldolgozni a varrás elejét és végét, azaz mi az az elvarrás. Hogyan tartsunk különböző szélességeket (pl 1 cm, talp szélesség). Hogyan fordítsd el az anyagot egy zseb sarkánál, hogy az szép maradjon. Megtanuljuk mi az a fél öltés, hogyan kell létrehozni és mikor használjuk. És még a milis varrással is megismerkedünk. Utosó feladatként pedig megtanuljuk, hogyan kell az anyagok szélét szépen eldolgozni cikk-cakkozással, illetve más módon.

Negyedik lecke

Megtanuljuk, hogyan kell összeráncolni az anyagot, ebből hogyan lesz fodor. Biztosan hallottad már azt, hogy “boríték sarok”. Ha hallottad, de még nem tudod, hogyan kell elkészíteni, akkor most azt is elmagyarázom részletesen. A tanfolyam zárásaként lépésről lépésre végigvezetlek és együtt elkészítünk egy kis bélelt neszeszert.

Hogyan rendelhetem meg az online varrótanfolyamot?

1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!

2. A megrendelés után küldjük a díjbekérőt emailben, amit átutalásal tudsz kifizetni. Kérjük, hogy az utalásnál a díjbekérő sorszámát pontosan tüntesd fel, hogy a rendszer be tudja azonosítani a rendelésedet.
Példa sorszám: D-RIA-17

3. A teljes összeg bankszámlára érkezése után küldjük a választott tanfolyamot letölthető pdf-ként, illetve hozzáférést biztosítunk az online megtekinthető videókhoz.

4. Emailben küldjük a számlát.

Kérdésed van? Szívesen segítek, keress bátran!

Megrendelő űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendeled a választott varrótanfolyamot.

A tanfolyam díját átutalással vagy bankszámlára befizetéssel tudod rendezni. A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

4 900 Ft
4 900 Ft
7 900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

Add meg a megrendelő adatait:

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Add meg a számlázási adatokat:
(Ha nem cégnévre kérsz számlát, a cégnévhez a jelentkező nevét írd.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
El kell fogadni az Adatvédelmi Tájékoztatót és az ÁSZF-et, kérjük kattints a jelölőnégyzetbe!

Személyes adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Szilágyi Mária (Ria)

Szilágyi Mária (Ria)

tulajdonos, oktató

35 éve varrással, ill. 15 éve az oktatásával foglalkozom. Az évek során összegyűlt tapasztalatommal indultam neki egy saját vállalkozásnak. Célom, hogy jó hangulatban, kellemes környezetben ismertesselek meg a varrás örömeivel, rejtelmeivel. Az online tanfolyamot azoknak készítettem, akik nem tudnak vagy akarnak személyesen eljönni a műhelyembe, de szeretnének megtanulni varrni.
Párkapcsolatban élek, van két nagy fiam, még mindketten tanulnak. Amikor időm engedi squash-olok, és nagyon szeretek uszodába, szaunába járni. Kedvenc időtöltésem a kertészkedés.