Lakástextil varrótanfolyam 2019-01-01T20:36:07+00:00

Lakástextil varrótanfolyam

Tedd lakásodat szebbé és otthonosabbá saját kezűleg varrt textilekkel!

Az egyik legkönnyebben elsajátítható és elkészíthető dolog a lakástextil. Bár viszonylag könnyű, de annál nagyobb sikerélményt nyújt. A várandósság örömteli perceit ki lehet használni a babaszoba otthonossá, barátságossá tételével saját kezűleg.

  • Szakértő oktatók segítségével megismerkedhetsz lakástextilekkel, ötleteket és gyakorlati tudást adunk a lakásod szebbé és otthonosabbá tételéhez.

A konyha és étkező az a hely, ahol ha máskor nem, hétvégén együtt ül ebédhez a család, előtte viszont mi hölgyek órákat töltünk az ebéd elkészítésével. Fontos számunkra az összhang és a praktikusság is.

  • Ezen a tanfolyamon olyan konyhai kiegészítők elkészítésével foglalkozunk, amik kellemesebbé teszik a konyhában töltendő időnket, valamint tovább emelik az étkezések hangulatát.

A hálószoba az a hely, ahol pihenünk, alszunk, olvasunk, relaxálunk… Ennek a helyiségnek is fontos a hangulata, a színvilága és az egyik legfontosabb, hogy kényelmesen, harmóniában érezzük magunkat.

  • Megtanuljuk, hogyan varrjunk akkora ágynemű huzatot, amekkora az ágyneműnkre kell, hogyan varrjunk a körpárnára kényelmes és színben harmonizáló huzatot, hogyan készítsünk az ágyra ágytakarót, hogy kellemes melegség áradjon belőle.

A belvárosban egy hangulatos kis műhelyben, új varrógépekkel, a varráshoz szükséges minden kellékkel, szakképzett segítséggel gyakorlati oktatás keretén belül sajátíthatod el a különböző lakástextil varrási technikákat. Varrunk többféle függönyt, megismerkedünk a függöny behúzó zsinórokkal, valamint azzal, hogy hogyan kell ezeket használni. Varrunk párna, illetve ágynemű huzatokat, körpárnát, székhuzatot, asztal terítőket, kötényt és sok egyéb hasznos dolgot.

Ria, nagy öröm volt Tőled, Veled tanulni, kívánom, hogy sokaknak adhassad át tudásodat, szeretetedet, jókedvedet!

T. Orsi
TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

A tanfolyam időtartama: 24 óra (különféle időbeosztásban)

Díja : 33.000 Ft

 

Jelentkezz most!

  • Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és kattints rá! (Az időpontokat az oldalsávban vagy mobil eszközökön az oldal alján találod.)
  • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
  • A visszaigazolás után a jelentkezés a 3.000 Ft regisztrációs díj befizetésével lesz teljes. Ez az összeg a tanfolyami díj részét képezi, ha mégsem tudnál jönni, akkor a befizetett összeget egy másik tanfolyamnál felhasználhatod, visszautalásra nincs lehetőség!
  • A teljes összeg az első tanfolyami napon fizetendő. (Igény esetén részletfizetési lehetőség megbeszélés szerint.)
  • Távollét esetén a pótlásra 2 alkalommal van díjmentesen lehetőség. (Abban az esetben, ha a távolmaradásod a tanfolyam megkezdése előtt legalább 2 órával jelzed. Amennyiben ezt elmulasztod, elveszíted az ingyenes pótlás lehetőségét! )

Várunk szeretettel!