Kezdő varrótanfolyam 2019-01-01T20:35:16+00:00

Kezdő varrótanfolyam

Ha kezdő vagy, de szeretnél megtanulni szoknyát, nadrágot is varrni, itt a helyed.

Érdekel a varrás, de még nem mertél belevágni egy drága varrógép vásárlásba? Esetleg már  szétnéztél a varrógép szaküzletekben, de olyan nagy a kínálat, hogy fogalmad sincs milyen szempontok alapján válaszd ki és vedd meg a gépet?

  • Mielőtt varrógépet vásárolsz, próbáld ki Magad, itt a lehetőség! A tanfolyamon segítséget kapsz a varrógép vásárlás főbb szempontjairól.

Nem találsz a méretedre az elképzelésednek megfelelő szoknyát, nadrágot, esetleg mégis megtaláltad, de nem a legjobb anyagból, vagy nem a neked tetsző színben?

  • Itt a megoldás! Varrd meg magadnak!

Szeretnél egy egyedi táskát magadnak?

  • Ezen a tanfolyamon egy saját magad varrta szoknya vagy nadrág büszke tulajdonosa leszel! 🙂

A belvárosban egy hangulatos kis műhelyben, új varrógépekkel, a varráshoz szükséges minden kellékkel, szakképzett segítséggel ismerkedhetsz a varrás alapjaival.

géppel, illetve varrási technikákkal ismerkedünk, majd egy szoknyát vagy egy nadrágot készítesz el magadnak.

A tananyagot színes képekkel illusztrálva, letölthető formában odaadom.

Ha már elvégzed a kezdő varrótanfolyamot, de nem elégszel meg csak a szoknya és a nadrág megvarrásával, hanem a felső ruháidat (ing, béleletlen kosztüm kabát, egész ruha) is saját magad szeretnéd megvarrni, és jelentkezel a haladó tanfolyamra, 10% kedvezményt kapsz a tanfolyami díjból.

A kezdő tanfolyam elején még nem gondoltam, hogy pár hónappal később egy bélelt kabátot fogok megvarrni! Ráadásul nem kellett hozzá semmi komolyabb tudás, hanem inkább csak odafigyelés és precizitás. Végre tudok egyedi ruhákat varrni magamnak, amik nem jönnek velem szemben az utcán, és tökéletesen passzolnak rám!

Virág
TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

A tanfolyam időtartama: 48 óra (különféle időbeosztásban)

Díja : 48.000 Ft (ami tartalmazza a gyakorló anyag, cipzár, gomb, cérna árát)

A saját ruhadarabokhoz mindenkinek egyénileg kell megvásárolnia az anyagokat és kellékeket, ezt a tanfolyami díj már nem tartalmazza.

Jelentkezz most!

  • Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és kattints rá! (Az időpontokat az oldalsávban vagy mobil eszközökön az oldal alján találod.)
  • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
  • A visszaigazolás után a jelentkezés a 8.000 Ft regisztrációs díj befizetésével lesz teljes. Ez az összeg a tanfolyami díj részét képezi, ha mégsem tudnál jönni, akkor a befizetett összeget egy másik tanfolyamnál felhasználhatod, visszautalásra nincs lehetőség!
  • A teljes összeg az első tanfolyami napon fizetendő. (Igény esetén részletfizetési lehetőség megbeszélés szerint.)
  • Távollét esetén a pótlásra 2 alkalommal van díjmentesen lehetőség. (Abban az esetben, ha a távolmaradásod a tanfolyam megkezdése előtt legalább 2 órával jelzed. Amennyiben ezt elmulasztod, elveszíted az ingyenes pótlás lehetőségét! )

Várunk szeretettel!

A kezdő tanfolyamokon készült ruhák

Foltzseb varrás