Haladó varrótanfolyam 2019-01-01T20:34:21+00:00

Haladó varrótanfolyam

Ha már tudod az alapokat, de szeretnél még fejlődni, itt a lehetőség.

Már tudsz szoknyát, nadrágot varrni, de a felsőrészekkel nem boldogulsz?

  • Gyere, megmutatjuk, hogyan varrd be a blúz ujját, varrd meg az ujja hasítékot, vagy a szegélyes zsebet!

  • Elasztikus anyagból szeretnél varrni, de sehogyan sem lesz szép? Gyere hozzánk, megmutatjuk hogyan varrd meg!

A belvárosban egy hangulatos kis műhelyben, modern, új varrógépekkel, a varráshoz szükséges minden kellékekkel, szakképzett segítséggel képezheted magad tovább.

A haladó varrótanfolyamon már nincsenek alapok, itt már csak a felső részek varrásával foglalkozunk. Megtanuljuk a ferdepántok szabását és felvarrását, az ujja hasíték készítését, a kézelő felvarrást, eleje gombolás pánt készítését, az ujja bevarrását, az inggallért, valamint a blézer kihajtós gallér szép kidolgozását. Itt teljesen szabadon választható felsőrészt készít mindenki saját részre.

A tananyagot színes képekkel illusztrálva, letölthető formában odaadom.

Ha elvégzed a haladó varrótanfolyamot, és szeretnéd továbbképezni magad, akkor jelentkezz a szoknya vagy a nadrág szabásminta szerkesztő tanfolyamra, melynek díjából 10% kedvezményt adunk.

Köszönöm a szuper lehetőséget, hogy ilyen kellemes légkörben és vidám hangulatban sajátíthattam el a varrás fortélyait! J Kezdetben arra gondoltam, elvégzek egy alap tanfolyamot, hogy egyszerűbb dolgokat el tudjak készíteni, esetleg varrjak magamnak ezt-azt. Végül már a harmadik, haladó szintű tanfolyam is sikeresen lezárult. Nagyon megszerettem a hobbi-varrást, 1 éve kezdtem el tanulni és ma azon kapom magam, hogy a baráti körben mindenki részére varrom a függönyt, terítőt, párnahuzatot, ruhát, zipzárt, viszont saját magamnak nincs is idő készíteni semmit… J A társaság szuper, Ria és Andi nagyon jó szakemberek, türelmesek, mindent meg lehet kérdezni tőlük. Minden órán tanultunk valami újat, alig vártam a következőt! Kreatív, érdekes és hasznos kikapcsolódás volt. Megvolt a sikerélmény!

Timi
TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

A tanfolyam időtartama: 48 óra (különféle időbeosztásban)

Díja : 48.000 Ft (ami tartalmazza a gyakorló anyag, cipzár, gomb, cérna árát)

Jelentkezz most!

  • Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és kattints rá! (Az időpontokat az oldalsávban vagy mobil eszközökön az oldal alján találod.)
  • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
  • A visszaigazolás után a jelentkezés a 8.000 Ft regisztrációs díj befizetésével lesz teljes. Ez az összeg a tanfolyami díj részét képezi, ha mégsem tudnál jönni, akkor a befizetett összeget egy másik tanfolyamnál felhasználhatod, visszautalásra nincs lehetőség!
  • A teljes összeg az első tanfolyami napon fizetendő. (Igény esetén részletfizetési lehetőség megbeszélés szerint.)
  • Távollét esetén a pótlásra 2 alkalommal van díjmentesen lehetőség. (Abban az esetben, ha a távolmaradásod a tanfolyam megkezdése előtt legalább 2 órával jelzed. Amennyiben ezt elmulasztod, elveszíted az ingyenes pótlás lehetőségét! )

Várunk szeretettel!

A haladó tanfolyamokon készült ruhák