Babakelengye varrótanfolyamok 2019-01-22T09:19:00+00:00

Babakelengye varrótanfolyamok

3 tanfolyam közül választhatsz:

Az I. szintet javasoljuk, ha kezdő varró vagy, a II. és III. szint pedig haladóknak való.

Babakelengye varrótanfolyam I.

Érdekel a varrás, babát vársz? Esetleg egy családtagod vár babát? Meg szeretnéd lepni valami egyedi, saját kezűleg készített darabbal? Vagy a saját születendő babádnak szeretnél varrni egyedi ágyneműt a kiságyba mire megérkezik a kis családtag? Még nem tudsz varrni? Itt az idő, hogy megtanulj!

Elkezdtél a kiságyba keresgélni olyan kiegészítőket, amikre szükséged lesz, de sehol nem találsz színben, minőségben, méretben olyan darabokat, amiket megálmodtál? Gyere varrd meg saját kezűleg az általad választott anyagokból!

Vettél a babának takarót, de nem találsz rá 100% pamutból készített huzatot, ami színben illene a többi kiegészítőhöz? Van fejvédő a kiságyba, de nem találsz rá huzatot? Itt a megoldás! Varrd meg Te magad!

Szeretnél egy egyedi színvilágú, barátságos, kényelmes kiságyat a babádnak?A tanfolyamon te is meg varrhatsz mindent a baba érkezésére!

Ez egy alapozó tanfolyam, inkább a géppel, illetve varrási technikákkal ismerkedünk, valamint egy egyszerű ágynemű huzatot varrunk meg a takaróra és a fejvédőre. Ezen kívül még varrnál mást is a babának a kiságyba? Vagy az alapokat már ismered, ágynemű huzatra már nincs szükséged? Gyere a következő szintű tanfolyamra! Rengeteg hasznos baba holmit és ruhácskákat is fogunk készíteni!

Babakelengye varrótanfolyam II.

Már tudsz varrni? Babát terveztek vagy a testvérednél, lányodnál derült ki, hogy várandós? Meg szeretnéd lepni valami egyedi, saját kezűleg készített darabbal? De sehol sem találsz olyan kiságyra felszerelhető pelenka és egyéb kiegészítő tartót, ami színben és méretben is megfelel a babaszobába? Láttál egy szuper hálózsákot, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Gyere, varrj velünk!

Rengeteg dologra lesz szükség a baba körül, amiből egy garnitúra nem elég! Gyere tanuld meg, hogyan kell megvarrni egy hálózsákot, fürdő lepedőt kiságyra szerelhető pelenka tartót és zsebes tartót, amibe mindent bele tudsz tenni, ami a baba körül kelleni fog!

Vettél már egy garnitúrát, de nem 100% pamutból készült? Színben nem illik a többi kiegészítőhöz? Van megoldás! Gyere, hozd el az anyagot, amiből mindezt elképzelted és segítünk megvarrni!

Szeretnél egy egyedi színvilágú, barátságos, kényelmes szobát a babádnak? A tanfolyamon te is meg varrhatsz mindent a baba érkezésére!

Ez egy haladó szintű tanfolyam, ezen a tanfolyamon már nem a gépekkel ismerkedünk, hanem különböző technikákkal, amihez legalább egy alap szintű varrás tudásra szükséged lesz! Varrunk fürdő lepedőt, többféle tartót a kiságyra és hálózsákot. Ezenkívül még varrnál mást is a babának?  Gyere a következő szintű tanfolyamra! Rengeteg hasznos baba holmit és ruhácskákat is fogunk készíteni!

Babakelengye varrótanfolyam III.

Haladó szinten tudsz varrni? Elvégezted az első két babakelengye varrótanfolyamot vagy a kezdő tanfolyamot nálunk? Van még néhány ötleted, mit szeretnél még megvarrni a baba érkezése előtt, de nem mersz egyedül hozzá fogni? Gyere, fogjunk hozzá!

Már eltervezted, hogy a babával együtt mentek sétálni, kirándulni, de nem találsz praktikus pelenkázó táskát? Mi mutatunk egyet! Az anyagot Te választod, a szabásmintát mintát mi adjuk hozzá!

Megvan a babakocsi, de nem találsz színben megfelelő pelenkázó táskát? Velünk megvarrhatod! Gyere, hozd el az anyagot, amiből mindezt elképzelted és segítünk megvarrni!

Láttál egy elképesztően szép és ráadásul nagyon hasznos babafészket, hogy a pici kényelmesen tudjon aludni, de rettenetesen drága? Ha Te varrod, fele annyiból ki tudod hozni! Ráadásul testvérnek, barátnőnek is irtó jó ajándék lehet, így már nyertél is azon, hogy az elsőt megvarrtad nálunk!

Ez egy haladó szintű tanfolyam, már nem a gépekkel ismerkedünk, hanem különböző technikákkal, amihez legalább egy alap szintű varrás tudásra szükséged lesz! Ezen a tanfolyamon varrunk egy babafészket és egy pelenkázó táskát.

A belvárosban egy hangulatos kis műhelyben, új varrógépekkel, a varráshoz szükséges minden kellékkel, szakképzett segítséggel ismerkedhetsz a varrás különféle szintjeivel.

Mindhárom szintű tanfolyam időtartama: 16 óra (különféle időbeosztásban)

Díja : 23.000 Ft (ami tartalmazza a cipzár, gomb, cérna árát)

A jelentkezés után segítünk az anyag kiválasztásában, amit neked kell beszerezned, és az első alkalomra hoznod.

Jelentkezz most!

  • Válaszd ki a számodra megfelelő szintű tanfolyamot és időpontot, majd kattints rá!
  • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
  • A visszaigazolás után a jelentkezés a 5.000 Ft regisztrációs díj befizetésével lesz teljes. Ez az összeg a tanfolyami díj részét képezi, ha mégsem tudnál jönni, akkor a befizetett összeget egy másik tanfolyamnál felhasználhatod, visszautalásra nincs lehetőség!
  • A teljes összeg az első tanfolyami napon fizetendő. (Igény esetén részletfizetési lehetőség megbeszélés szerint.)
  • Távollét esetén a pótlásra 2 alkalommal van díjmentesen lehetőség. (Abban az esetben, ha a távolmaradásod a tanfolyam megkezdése előtt legalább 2 órával jelzed. Amennyiben ezt elmulasztod, elveszíted az ingyenes pótlás lehetőségét! )

Várunk szeretettel!