Alap varrótanfolyam 2019-01-01T20:32:40+00:00

Alap varrótanfolyam

Ha teljesen kezdő vagy, és gyorsan szeretnéd megtanulni az alapokat, ez a neked való tanfolyam.

Érdekel a varrás, de még nem mertél belevágni egy drága varrógép vásárlásba? Esetleg már  szétnéztél a varrógép szaküzletekben, de olyan nagy a kínálat, hogy fogalmad sincs milyen szempontok alapján válaszd ki és vedd meg a gépet?

  • Mielőtt varrógépet vásárolsz, próbáld ki Magad, itt a lehetőség! A tanfolyamon segítséget kapsz a varrógép vásárlás főbb szempontjairól.

Mindig hosszú a nadrág szára? Az ágyneműtökre nem találsz megfelelő méretű huzatot? Nem találsz jó és olcsó varrónőt?

  • Itt a megoldás! Varrd meg Te magad!

Szeretnél egy egyedi táskát magadnak?

  • A tanfolyamon te is varrhatsz magadnak egy ilyen táskát!

A belvárosban egy hangulatos kis műhelyben, új varrógépekkel, a varráshoz szükséges minden kellékkel, szakképzett segítséggel ismerkedhetsz a varrás alapjaival.

Ez egy alapozó tanfolyam, inkább csak a géppel, illetve varrási technikákkal ismerkedünk, valamint a háztartásban előforduló kisebb javításokat, egyszerűbb varrásokat fogjuk gyakorolni (pl. egyenes varrás, cikk-cakk varrás, szegés, fodor készítés).

Interneten keresztül jutottam el erre a tanfolyamra. A jó megközelíthetőség miatt választottam ezt a tanfolyamot. Most már úgy érzem, jól döntöttem! Családias légkörben megtanultam varrni! Úgy gondolom, hogy az alapokat sikerült elsajátítanom, most már csak gyakorolni kell. Megérte minden hétvégén a hosszú utat megtenni.

Jutka Nyíregyházáról
TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

A tanfolyam időtartama: 16 óra (különféle időbeosztásban)

Díja : 23.000 Ft (ami tartalmazza a gyakorló anyag, cipzár, gomb, cérna árát)

A saját ruhadarabokhoz mindenkinek egyénileg kell megvásárolnia az anyagokat és kellékeket, ezt a tanfolyami díj már nem tartalmazza.

Jelentkezz most!

  • Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és kattints rá! (Az időpontokat az oldalsávban vagy mobil eszközökön az oldal alján találod.)
  • Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!
  • A visszaigazolás után a jelentkezés a 3.000 Ft regisztrációs díj befizetésével lesz teljes. Ez az összeg a tanfolyami díj részét képezi, ha mégsem tudnál jönni, akkor a befizetett összeget egy másik tanfolyamnál felhasználhatod, visszautalásra nincs lehetőség!
  • A teljes összeg az első tanfolyami napon fizetendő. (Igény esetén részletfizetési lehetőség megbeszélés szerint.)
  • Távollét esetén a pótlásra 2 alkalommal van díjmentesen lehetőség. (Abban az esetben, ha a távolmaradásod a tanfolyam megkezdése előtt legalább 2 órával jelzed. Amennyiben ezt elmulasztod, elveszíted az ingyenes pótlás lehetőségét! )

Várunk szeretettel!

Az alap tanfolyamokon készültek

Táska varrási útmutatók (Letöltéshez kattints a képre!)

Apró virágos táska
Virágos táska