VARRÓTANFOLYAMOK 2018-11-01T11:01:54+00:00

Melyik tanfolyam érdekel?

Válaszd ki a neked valót, kattints rá, és tudj meg róla többet!

Az alap tanfolyamot teljesen kezdőknek ajánljuk, akik a varrógéppel, varrás alapjaival ismerkednének meg. A háztartásban előforduló kisebb javításokat, egyszerűbb varrásokat (ágynemű varrás, nadrág és szoknya aljának levágása, felvarrása, függöny elkészítése) fogod itt megtanulni, illetve te is büszke tulajdonosa lehetsz egy magad varrta táskának.

16 óra különféle időbeosztásban, 20.000 Ft

IDŐPONTOK / JELENTKEZÉS

Ezt a tanfolyamot is kezdőknek ajánljuk. Ezt válaszd, ha nem csak kisebb javításokat, varrásokat, hanem ruhákat is szeretnél készíteni.
Megtanulod a varrógépet használni, alaposan megismerkedsz a varrás alapjaival, varrási technikákkal, a varrógép befűzéstől kész szabásminták alapján egészen egy alap szoknya és nadrág elkészítéséig.

48 óra különféle időbeosztásban, 45.000 Ft

IDŐPONTOK / JELENTKEZÉS

Ha már tudsz varrni, de szeretnél fejlődni, bonyolultabb ruhákat készíteni, akkor ide várunk. Ezen a tanfolyamon te döntöd el, hogy milyen felsőrészt (ing, blúz, blézer) készítesz magadnak. Itt a ferdepántok, az ujja hasíték, a kézelő, eleje gombolás pánt, az ujja bevarrása, az inggallér, ill. a blézer kihajtós gallér szakszerű elkészítését fogod megtanulni, gyakorolni.

48 óra különféle időbeosztásban, 45.000 Ft

IDŐPONTOK / JELENTKEZÉS

Szeretnél egyedi textileket varrni? Pl. ágytakarót, falvédőt, ruhákat. Patchwork technikával csodaszép dolgokat lehet készíteni, díszíteni. Megismerkedhetsz a foltvarráshoz szükséges speciális eszközökkel, kellékekkel, sablon készítéssel, ill. az alapfogalmakkal.

20 óra különféle időbeosztásban, 22.000 Ft

IDŐPONTOK / JELENTKEZÉS

Varrj egyedi textileket kisbabádnak! Egyedi ágyneműt, kiságyra szerelhető pelenka és egyéb kiegészítő tartót, hálózsákot, babafészket, pelenkázó táskát varrhatsz velünk az általad megálmodott anyagból. Akár kezdő varró vagy, akár már haladó, gyere!

16 óra különféle időbeosztásban, 20.000 Ft

IDŐPONTOK / JELENTKEZÉS

Csinosítsd ki lakásod saját kezűleg varrt textilekkel! Ötleteket és gyakorlati tudást kapsz a lakásod szebbé és otthonosabbá tételéhez. Varrunk függönyt, ágytakarót, szék- ill. ágynemű huzatot, székpárnát,asztal terítőket, kötényt és sok egyéb hasznos dolgot, lakástextilt.

24 óra különféle időbeosztásban, 30.000 Ft

IDŐPONTOK / JELENTKEZÉS

Ha elvégeztél egy tanfolyamot, de még kell egy kis segítség, hiányzik egy kis társaság, akkor gyere el a varró klubba, itt minden és mindenki a segítségedre lesz!

Kik az oktatók?

Ismerkedj meg velük rövid bemutatkozásukon keresztül!

SZILÁGYI MÁRIA (RIA)
SZILÁGYI MÁRIA (RIA)tulajdonos, oktató
32 éve varrással, ill. 10 éve az oktatásával foglalkozom. Az évek során összegyűlt tapasztalatommal indultam neki egy saját vállalkozásnak. Célom, hogy jó hangulatban, kellemes környezetben ismertesselek meg a varrás örömeivel, rejtelmeivel.
Párkapcsolatban élek, van két nagy fiam, még mindketten tanulnak. Amikor időm engedi squash-olok, és nagyon szeretek uszodába, szaunába járni. Kedvenc időtöltésem a kertészkedés.
HORVÁTH ANDREA
HORVÁTH ANDREAoktató
Női-ruhakészítő szakon végeztem a 80-as évek végén. Mindig is érdekelt a divattervezés és ennek megvalósítása. Az eltelt évek során sikerült több mindent kipróbálni a szakma szerteágazó szálai közül de a legjobban a baby- és gyermekruházatot, és az esküvői ruhakészítést – tervezést szerettem. Nagyon szeretek tanítani, átadni a tanfolyamra jelentkezőknek azt a tudást a varrás és alkotás örömét, amit az évek folyamán megtanultam.:)
Családommal Budapesten élünk, 2 gyermekem van. Hobbim a fotózás.
NÓGRÁDY JÁNOSNÉ (ERZSIKE)
NÓGRÁDY JÁNOSNÉ (ERZSIKE)oktató
A szabás-varrást a gimnáziumi évek alatt szerettem meg. Első munkahelyemen varrónőként kezdtem, majd szabászati és varrodai technológussá léptettek elő. Ebben a munkakörben 14 évig dolgoztam . Ezután saját szabóságot nyitottam N-modell néven, profilom az egyedi, méretre készített ruha volt.
Három felnőtt gyermekem és öt gyönyörű unokám van. 2 éve költöztem Budapestre, hogy közel legyek hozzájuk. Hobbim a munkám, nagyon szeretek varrni. Kondi terembe járok, túrázom. Szeretem és gyűjtöm az ásványokat.
MAJOR ANDREA
MAJOR ANDREAoktató
25 éve végeztem női-ruha készítő szakon. Évek alatt megtanultam én is a táska készítést és a patchwork világát🙂 amit azóta szívesen művelek és örömmel osztom meg a szerzett tudásom a tanfolyamra jelentkezőkkel. Szeretek hölgyekkel és urakkal is foglalkozni a tanfolyamon tanítani őket erre a csodás szakmára. Kiemelkedően jó érzés számomra látni a fejlődést hétről hétre a tanítványokon.
Hatvanban élek párommal és 2 lányommal. A hobbim egyúttal a munkám is, a szabadidőm nagy részét a varrásnak és az újabbnál újabb technikák megismerésének szentelem. Ezen kívül szeretek kertészkedni.