Megvásárolható varrásleírások

Letölthető profi szabásminták és varrásleírások lépésről lépésre, amit kifejezetten a hobbi varrónőknek készítettünk

Folyamatosan bővülő táska szabásmintákkal és varrásleírásokkal szeretnénk kedveskedni a táskák szerelmeseinek, hogy otthon egy-egy táskát könnyedén el tudj készíteni akár saját részre, akár barátnőknek, családtagoknak.
A táskákat mi olyan anyagok felhasználásával készítettük, amit Te is könnyedén be tudsz szerezni bármelyik méteráru üzletben, illetve olyan kiegészítőket használunk, amit szintén könnyen be lehet szerezni bármelyik rövidáru szaküzletben, de Te varrhatod saját részre a már megvarrt nadrágod, szoknyád vagy kabátod anyagából is, ami igazán trendi és elegáns megjelenést fog kölcsönözni.

Hogyan épül fel egy-egy táska leírás

A leírás elején megtalálod a kinyomtatható szabásmintát, ami már tartalmazza a varráshoz szükséges varrás szélességet, valamint az összes illesztési pontot. Minden alkatrészen bejelöltem, ha valamit rá kell varrni (pl. patent, vállpánt), hogy ezeket pontosan hova kell illeszteni, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Az előkészületektől kezdve folyamatosan készítettem a fényképeket, hogy Te is láss minden mozzanatot, majd  leírtam lépésről-lépésre a folyamatot, hogy mit hogyan készítettem el, hogy Te is könnyedén meg tudd varrni a táskákat, hátizsákokat.

Milyen tudásra és eszközökre lesz szükséged a táskák elkészítéséhez

A táskákat végig bent a műhelyben varrtam a háztartási varrógépekkel, nem lesz szükséged profi gépre, az otthoni háztartási géped tökéletes lesz a táskák megvarrásához.
Szükséged lesz még mérőszalagra, jelölő krétára vagy textil illanó filcre, gombostűre, szabó és szálazó ollóra, de ha már varrtál korábban is, akkor ezek a szerszámok biztos, hogy a rendelkezésedre állnak.
A táskák elkészítéséhez elegendő, ha már tudsz egyenesen varrni és esetleg van egy pici gyakorlatod ezen a téren. (Nne ijedj meg, nem kell profi tudás hozzá.) Ami nagyon fontos, hogy betartsd a lépések sorrendjét, ahogyan én csinálom, különben nem tudom garantálni a sikert.
Kezdjünk is hozzá, meglátod az első táska elkészítése után már tűkön ülve várod a következő leírást, hogy még több és még trendibb táskákat varrjunk közösen!
letölthető varrásleírások

Blanka hátizsák varrásleírása

Varrj magadnak hátizsákot! Küldünk egy kinyomtatható szabásmintát, valamint képekkel gazdagon illusztrált, a folyamatot lépésről lépésre magyarázó, megmutató varrásleírást. Garantált a siker! Ha elakadtál, kereshetsz minket bátran.

2.000 Ft

Övtáska varrásleírása

Ha övtáskát varrnál magadnak, akkor a leírásunk alapján könnyedén el tudod készíteni.  A szabásmintát kinyomtathatod, a varrásleírás sok képpel, magyarázattal, lépésről lépésre vezet végig a folyamaton. Segítünk, ha elakadnál, ne aggódj!

2.000 Ft

MEGRENDELÉS

A varrásleírások megvásárlása

 

A varrásleírások megvásárlásának a folyamata:

 

1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!

2. A megrendelés után küldjük a díjbekérőt emailben a megrendelő email címére.

3. A teljes összeg bankszámlára érkezése után automatikusan küldjük a megrendelt varrásleírást az email címedre! A leírás és a szabásminta letölthető pdf-ben.

Örömmel várjuk a megvarrt táska fényképét!

Kérdésed van? Szívesen segítünk, keress minket!

Megrendelő űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendeled a választott varrásleírás(oka)t.

A fizetést átutalással vagy bankszámlára befizetéssel tudod rendezni. A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

2 000 Ft
2 000 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

Add meg a megrendelő adatait:

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Add meg a számlázási adatokat:
(Ha nem cégnévre kérsz számlát, a cégnévhez a jelentkező nevét írd.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
El kell fogadni az Adatvédelmi Tájékoztatót és az ÁSZF-et, kérjük kattints a jelölőnégyzetbe!

Személyes adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.